NLA-Swiss patch 14

EHA NHL 14 (Update NHL 09 na NHL 14)
NLA-Swiss patch 14

Tento patch je urcen pro fanoušky Švýcarské ligy ( NLA). Nahrazuje ve Vašem NHL 14 Slovenskou extraligu a stává se plnohodnotne hratelnou ligou v sezone. Slovenská extraliga je ponechána pouze na základní zápasy s jedním univerzálním ledem. Tento patch obsahuje upravené soupisky 1.1. Vzdy uz budou vydávány u EHA i soupisky pro Vaše NHL 14 s SWISS patchem, takže se nemusíte obávat stráty Vasí nové ligy do budoucna.
Obsahuje:Aktuální soupisky + vlastní ledy 13 každý tým a aktualizovanou arénu.
PS: Pokud zmeníte názor a budete se chtít vrátit k puvodní verzi našeho NHL 14 se Slovenskou ligou v sezone, tak je v patchi pribalený zpetný balík.

By English:
EHA NHL 14 (Update NHL 09 na NHL 14)
NLA-Swiss patch 14

This patch is for Swiss league (NLA) fans. It replaces SLovak Extraligue in your NHL 14, you will be able to play this league in season mode. You will be able to play only friendly matches in Slovak extraligue with one universal ice. This patch contains edited rosters 1.1. From now on we are going to release one rosters for normal EHA 14 and one rosters for Swiss patch. PS: If you change your mind and want to come back to the last version of NHL 14 with Slovak Extraligue with season mode, you can use patch which is contained in this.

Ohodnoťte toto post

Buďte první kdo přidá komentář

Zanechat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*



The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.